ForsideBestilOm OsHandelsbetingelserMest viste varerRentefri FinansieringKundecenter
 
Konfirmations gaver

Konfirmations gaver er aldrig en nem opgave.  Den store dag skal jo helst huskes og en måde er at en blivende gave, en gave konfirmanden vil være glad for i mange år og som vil bringe minder frem, når den bliver brugt.

Smykker er en af de bedste måder at opfylde disse to ting på - og Guldsmykket.dk har mange smykker, som vil gøre enhver konfirmand glad og vi vil på denne side fremhæve nogle af dem vi syntes kunne være oplagte emner.

Lad os starte med at nævne nogle af de mærker vi har i shoppen, hvor det vil være muligt at finde et par gode konfirmationsgaver.

Blicherfulgsang smykker er oplagte konfirmations gaver - køb dem på Guldsmykket.dk Et smykke fra design duoen Tom Blicher og Gitte Fuglsang vil været et godt bud på en god konfirmations gave. Blicherfuglsang kommer hele tiden med nye designs og de to designere har fingeren godt på pulsen.  Blicherfulgsangs smykker er modernet, men alligevel så er der noget klassisk over dem, så de vil være populære og blive brugt i mange år frem - især deres sølvvedhæng er populære, men en lækker 14 karat guld ring med en lille diamant vil helt sikkert også blive modtaget med med glæde.
Lund Copenhagen Margueritter på Guldsmykket.dk


En klassiker som konfirmations gave er de populære og klassiske Marguerit smykker. Guldsmykket.dk har flere gode Margueritsmykke serier, som alle vil gøre den kønne Konfirmand meget kønnere og bringe hende glæde i mange år frem.
Guldsmykket.dk forhandler selvfølgelig de populære Lund Copenhagen Marguerit smykker - de oprindelige og dermed de originale, som mange er blevet inspireret af.  Vi har dog også en helt ny serie fra danske Danior, værkstedet der var med til at udvikle og i mange år producerede Marguerit smykker for andre kendte firmaer. Danior har nu lavet sin egen linie Margueritter, hvor de bruger rigtig emalje til at give blomsterne farve - og ydermere, så udgiver de hvert år en ny spændende farve, som er mærket med årstal - og kun bliver produceret det ene år.

Danior 2012 års Marguerit køb dem hos Guldsmykket.dk
Izabel Camille smykker super konfirmationsgaver på Guldsmykket.dk Skal gaven være et smykke med livsglæde, varme og styrke i enkle moderne design, så er det hos Izabel Camille der skal hentes inspiration.
Izabel Camille laver sine smykker i serier fingerringe, øreringe, vedhæng og armbånd i sterling sølv med flere forskellige overflader som forgyldt, rhodinret, oxideret, sort oxideret - eller hvad tiden nu siger af forskellige overflader - og en del af smykkerne er fattet med smukke ædelsten i forskellige farver.
Sidste nyt fra Izabel Camille er deres ADD ONS serie.  Her har Izabel Camille designet smykket du selv kan sammensætte som du ønsker.  Brug vedhæng i din ørering eller øreringen på armbåndet - ja mulighederne er uendelige og kun din fantasi sætter grænsen

Hvad med et ur?   På Urskiven.dk har vi et stort udvalg af ure, hvor du helt sikkert kan finde et lækkert ur, som konfirmanten vil bære i årevis og værdsætte lige så meget som et smykke - se mere på www.Urskiven.dk

Flere gode forslag og link følger hurtigst


Indkøbskurven

0 vare(r) i kurven 
I alt 0,00 DKK

Anbefalinger af guldsmykket.dk
.
.
.
.
.